Pályaorientációs és gyereknapi programot is jelentett egyben

2024.05.26. 10:00

Családi nyílt nap a zalaegerszegi Rendőrkapitányságon - fotógaléria

Első alkalommal rendeztek szombaton délelőtt új közösségi programként családi nyílt napot a Zalaegerszegi Rendőrkapitányág Kossuth utcai székházának udvarán.

Arany Horváth Zsuzsa

A kutyás bemutatót Borsos Zsolt főtörzszászlós, Horváth Attila főtörzszászlós és Paksi Dávid segítő, a Sport és Hobby Kutya Park vezetője tartotta.

Fotó: Pezzetta Umberto

A szolgálati járművek, a fegyverzettechnika, a bűnügyi helyszínelés, a kutyás intézkedés, az előállítás bemutatása azt a célt szolgálta, hogy közelebb hozzák a lakossághoz a rendőrség mindennapi és különleges munkáját, gondolva azokra a fiatalokra is, akik érdeklődnek a közösség védelmét szolgáló hivatás iránt.

- Közvetlen, kötetlen módon mutatjuk be ezen a napon a munkánkat, amiben a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Ganz Ábrahám Technikuma, a körmendi rendvédelmi technikum és a vármegyei főkapitányság együttműködő, támogató partnerünk – mondta lapunknak dr. Andor László alezredes, városi kapitányságvezető, hozzátéve, az újdonságként kínált program látványos bemutatói a pályaorientációra irányítják a figyelmet, de a gyerekek számára is hasznos és érdekes kikapcsolódást jelentenek. Ez utóbbi jegyében a rendőrség munkatársainak családjai is részt vettek a rendezvényen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában