Jótékonysági zumba szombaton Zalaegerszegen

2024.05.22. 16:00

Az Együtt egy életért Egyesületnek gyűjtenek

Jótékonysági napot tartanak a zalaegerszegi Ostoros Károly Csarnokban május 25-én, szombaton 15 órától, amire minden zumbázni vágyót szívesen várnak az oktatók, Tündi, Betti, Jani, Sala és Ancsi. A programon befolyt adományokat az “ Együtt egy életért, ártatlan állatokért Egyesület” javára ajánlják fel.

Mozsár Eszter

Az Együtt egy életért Egyesület legutóbb a zalaegerszegi Montessori iskolát kereste fel, ahol a felelős állattartásról hallhattak a gyerekek.

Fotó: Zalaegerszegi Montessori Általános Iskola és Művészeti Iskola

A sportos rendezvényre érkezők pénzadománnyal és egyéb felajánlással segíthetnek, hiszen az egyesület csakis ezzel az önzetlen összefogással tudja az orvosi költségeket állni, csökkenteni, illetve a mentett állatokat etetni, gondozni. A zumbára érkezők hozhatnak tápot, tisztítószert, takarót, plédet, gyógyszert, almot, játékot.

Tavaly is többször írtunk a bántalmazott és megmentett kutyusról, Néróról, aki azóta boldog német „állampolgár”, de beszámoltunk arról is, hogy önzetlen felajánlóknak köszönhetően befejeződtek az új kennelek építése, ahol a szervezet saját portáján látja el a mintegy hatvan állatot, 31 kutyát és 23 macskát vegyesen. Az egyesület legutóbb a Montessori iskola meghívására látogatta meg a zalaegerszegi intézményt, ahol a kicsik a felelős állattartással ismerkedhettek. Az iskola Laci kutyát virtuálisan is örökbe fogadta, így mostantól ők gondoskodnak róla.

Korábbi írásunk Néróról, aki már Németországban él boldogan. Az egyesület reméli, hogy többi mentvénye is hasonlóan ideális környezetbe kerül majd.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában