Tizennyolc alkotás kapott jutalommal kifejezett elismerést

2024.05.25. 14:30

A faipari vizsgaremekeket jutalmazták

Május 21-én nyitotta meg Rozmán Sándor igazgató a ZSzC Deák Ferenc Technikumában a középiskola faipari képzésén tanuló végzősök alkotásainak kiállítását, amely lehetőséget nyújt az iskola közösségnek és a tágabb nyilvánosságnak, hogy megismerkedjenek a diákok vizsgatárgyaival, s egy héten át szavazhassanak az alkotókra.

Arany Horváth Zsuzsa

Rozmán Sándor igazgató, Földes Judit felnőtt tanuló és Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Földes Judit nyerte el a kamarai jutalmat, előttük az általa készített asztal

Fotó: Pezzetta Umberto

Az idei évben 7 faipari technikus, hat asztalos tanuló, valamint tíz felnőtt korú is végzett a faipari tagozaton.  Pénteken délután az ünnepélyes záráson díjazták a végzős diákok alkotásait,  melyen Rozmán Sándor igazgató köszöntötte a diákokat, tanáraikat és a technikumi duális képzésben részt vevő cégek képviselőit. Mozsdényi Attila igazgatóhelyettes szólította a díjazottakat és a díjátadókat. Tizennyolc alkotás kapott jutalommal kifejezett elismerést, a több mint 200 szavazat alapján pedig a végzős Zalavári Benedek faipari technikus lett a közönségdíjas. A tárlatzáráson a középiskola idei tanévi elismeréseit Rozmán Sándor nyújtotta át a tanulmányaikat befejező diákoknak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában