Futópados futás, sörpong és számháború

2024.04.08. 18:30

Kollégiumi napok a PE Zalaegerszegi Egyetemi Központjában

A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központban a Kollégiumi Intéző Bizottság (KIB) harmadik alkalommal rendezi meg a kollégiumi napok programsorozatát hétfőn és szerdán szabadidős tevékenységeket kínálva a hallgatóknak. A Pannon Egyetem 75. évfordulója alkalmából hétfőn 75 perces futópados futással kezdődtek aznapi események, amelyre szerkesztőségünk is ellátogatott.

Antal Lívia

Futópados futás (b-j): Gerencsér Tamara Klaudia, Ács Janka, Bella Dániel és Bedő Tamara

Fotó: Pezzetta Umberto

Csizmár Máté, a KIB senior tagja elmondta, a futópados futást váltóban és egyéniben is el lehet végezni, nincs megkötve sebesség, saját tempóra van bízva. Ismertette a további programokat. A kollégium előtti füves területen paprikás krumplit készítenek bográcsban, amellyel mindenkit megkínálnak. A teraszra babzsákokat helyeznek ki, és lesz zene is a hangulat kedvéért. Az est folyamán megrendezik a tipikus egyetemi ivójátékot, a sörpongot. Két csapat játssza, és az ellenfél poharaiba kell bedobni a labdát. Ha ez sikerül, a sört az ellenfélnek kell meginnia. Az nyer, akinek hamarabb fogy el pohara. Számháború is lesz, vegyes csapatokban, amelyekben egyaránt helyet kapnak a PTE egészségtudományi kar és a Zalaegerszegi Egyetemi Központ hallgatói. A KIB ugyanúgy, mint a HÖK, rendszeresen szervez programokat. Ilyen volt legutóbb a húsvéti megborulós tojástusa vetélkedő. A kollégiumi napok keretében szerda délután főzőversenyt, valamint foci- és röplabdakupát rendeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában