VÁROSHÁZA

2024.04.08. 08:00

Javaslatokat várnak a Bakonyi Károly-díjra

Zaol.hu

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus együttesen Bakonyi Károly-díjat adományoz azon személy számára, aki tudományos és/vagy kulturális tevékenysége során kiemelkedő teljesítményt nyújtott a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus és Keszthely város érdekében egyaránt.
A képviselő-testület az elismerésre a közvélemény bevonásával a legszélesebb körből várja a javaslatokat, a javaslattétel feltételei Keszthely Város honlapján a Hirdetmények között (https://onkormanyzat.keszthely.hu/ ) megtalálhatók.
A kitüntetés adományozására vonatkozó javaslatokat részletes indokolással 2024. május 31. (péntek) napjáig lehet megküldeni Keszthely Város Polgármestere címére (8360 Keszthely, Fő tér 1.).
A javaslattételre vonatkozó nyomtatvány (Kezdeményezés kitüntetés átadására) megtalálható Keszthely város honlapján az alábbi helyen a Letölthető anyagok között:
https://onkormanyzat.keszthely.hu/ki-kicsoda/onkormanyzati-es-igazgatasi-osztaly/
Keszthely, 2024. április 2.
Manninger Jenő
polgármester

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában