A szegényeket akarja képviselni

2024.04.25. 19:00

Orsos Imre független jelöltként indul a polgármester-választáson Nagykanizsán

A bérlakások felújítását, a hajléktalanság minimalizálását, a külföldön dolgozó kanizsaiak hazahívását és bizonyos képviselői juttatások megvonását ígéri Orsos Imre, aki független polgármesterjelöltként indul a dél-zalai városban a június 9-i helyhatósági választáson.

Pásztor András

Orsos Imre programismertetőt tartott

Fotó: Pásztor András

Mint azt programismertető sajtótájékoztatóján elmonta: megválasztása esetén első dolga lenne az üresen álló bérlakások kiutalása azzal a feltétellel, hogy az ingatlan felújítása a beköltözők feladata lenne. A jelöltnek a hajléktalanság visszaszorítására is van terve, mint mondta: a mostaninál sokkal szorosabb együttműködést kell kialakítani a munkaügyi központtal.

Orsos Imre szerint fontos lenne, hogy a politikai csatározások helyett minden képviselő a város érdekét tartsa szem előtt. A jelölt egyúttal megszüntetné a bizottsági munkáért járó tiszteletdíjakat, mint fogalmazott, az esélyegyenlőség jegyében a képviselők is csak egy fizetést kapjanak. Mindezekről egyébként nyilvánosan is vitázna a többi polgármesterjelölttel.

Orsos Imre elsősorban azoknak a szavazatára számít, akik mélyszegénységben vagy a létminimum alatt élnek,  de persze mások támogatását is szívesen fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában