Gazdikereső

2024.03.30. 13:30

Picúr, a játékos staffordshire terrier szuka gazdira lelne

Zalaegerszegi Állatmenhelyünk lakója, Picúr, egy kedves, barátságos és játékos staffordshire terrier szuka, aki szeretne végre egy szerető otthonra lelni.

Fehér Márk

Állatmenhely lakója, Picúr gazdit keres

Forrás: Bogáncs Állatmenhely

Picúr 2019 májusában született, ivartalanított. Gazdától került az állatmenhely gondozásába, miután az előző gazdái már nem tudták tovább tartani.

Alapvetően kedves és ragaszkodó kutyus, imád játszani és bújni. Ugyanakkor fontos kiemelni, hogy Picúr eléggé aktív és vehemens természetű, rengeteg energiával bír. Ezért csak tapasztalt, hozzáértő gazdinak ajánlják, aki képes lekötni mind fizikailag, mind mentálisan.

Kanokkal jól kijön, de szukák mellé nem igazán javasolják. Inkább egyedüli kutyaként lenne boldog, ahol ő lehet a család kedvence. 10 év feletti, nagyobb gyerekek mellé ideális társ lehet, de pörgőssége miatt nyugdíjasok mellé nem ajánljuk.

Picúr igazi benti-kinti kutya, aki imád a szabadban lenni. Nagy udvarral, rengeteg mozgással, sok sétával és túrázással lenne a legboldogabb. Pórázon sétál, de nagy erő van benne, és hajlamos húzni.

Jelenleg ideiglenes befogadónál van, ahol szeretettel gondoskodnak róla, de ő nagyon vágyik egy igazi, végleges otthonra, ahol boldogan élheti le az életét.

Ha úgy érzi, hogy Picúr tökéletes társ lenne Önnek, és felelősségteljesen tud gondoskodni róla, vegye fel velük a kapcsolatot a zalaegerszegi állatmenhelyen!

Ne feledje, hogy a menhelyen rengeteg más kutya is várja a szerető gazdikat! Látogasson el hozzájuk, és találja meg a tökéletes társát!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában