Hangverseny adott a Zalaszentgróti Városi Fúvószenekar

2024.01.08. 12:30

Újévi koncert a várossá válás 40. évfordulójával

Antal Lívia

Újévi koncertet adott a fúvószenekar

A Zalaszentgróti Városi Fúvószenekar kilencedik alkalommal tartott újévi koncertet a zsúfolásig megtelt művelődési házban az elmúlt szombaton. Minden ilyen alkalom nem csupán egy új év kezdete a helyiek számára, hanem egyben a várossá válás ünnepe is. Zalaszentgrót 1984. január elsejével kapott városi rangot, amelynek immár 40 éves jubileumáról emlékezhettek meg a 2024. évi újévi koncerten.

A fúvószenekar szerves része a már 40 éves városunk életének, művészetének, és büszke vagyok, hogy polgármesterként ezen az emlékezetes estén jelen lehettem. A Zalaszentgróti Városi Fúvószenekar továbbra is elengedhetetlen része kulturális örökségünknek. Köszönjük a zene varázsát és köszönöm mindenkinek, aki részese volt ennek a fantasztikus műsornak – mondta el Baracskai József polgármester, aki boldog névnapot kívánt Johann Attilának, a fúvószenekar karnagyának és Gangl Attilának, a Zalaszentgróti Fúvószenekari Egyesület elnökének.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában