Eszközfejlesztés

2024.01.26. 12:30

Elindult a fogászati ellátás Gutorföldén

Jelentős egészségügyi fejlesztések valósultak meg a községben az elmúlt időszakban, megtörtént az orvosi rendelő külső és belső felújítása, valamint a szolgáltatások is bővültek.

Korosa Titanilla

Az eszközfejlesztés után elindult a fogászati ellátás Gutorföldén

Forrás: Gutorfölde Önkormányzat

Nyakas István polgármester még e hónap elején számolt be arról, hogy sikerült egy fogorvossal hosszú távú szerződést kötnie az önkormányzatnak, hat évre kötelezte el magát a szakember, hogy biztosítja a községben az ellátást. Ezért szükségessé vált a régi eszközöket újakra cserélni, szereztek be fogászati kezelőegységet és más kötelező eszközöket, bútorokat. A település önkormányzata mindezt saját erőből és Csertalakos önkormányzatának segítségével valósította meg.

A fogászati ellátás praxisjoggal működik dr. Varga Miklós Márk fogorvossal. A praxisban Zalaegerszegen, Nován és így már Gutorföldén is igénybe vehető a fogászati ellátás.

A rendelés Gutorföldén e héten indult el, egyelőre szerdánként vehető igénybe a szolgáltatás, bejelentkezéssel. A rendelési napok számát emelik, ha erre igény mutatkozik és nő a bejelentkezések száma.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában