Hivatás, tudomány, vezetői felelősség

2023.11.08. 07:30

A Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház főigazgatója, med.habil. dr. Gasztonyi Beáta PhD a Lokálpatrióta Klubban

A Lokálpatrióta Klub keddi összejövetelének a vendége med.habil. dr. Gasztonyi Beáta Phd, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház főigazgatója volt, akivel Iványi Ildikó nyugalmazott tanár, a klub vezetője beszélgetett a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban.

Arany Horváth Zsuzsa

Tóth Renáta, a megyei könyvtár igazgatója, Gasztonyi Beàta és Iványi Ildikó

Fotó: Pezzetta Umberto

Kevesen tudják, hogy a moderátor gyerekkora óta ismeri a vendéget, hiszen a főigazgató édesapja és Iványi Ildikó kollégák voltak a Deák Ferenc Szakközépiskolában. A kérdések sora is az iskolákkal, egyetemmel kapcsolatos élményeknél időzött először, majd a pécsi pályakezdés után a zalaegerszegi kórházban betöltött funkciókon keresztül érkezett meg a beszélgetés a nagy felelősséggel járó intézményvezetői feladatokig, a tudományos fokozatokat hozó kutatási munkáig, az ezt honoráló díjakig. Az elfoglalt vezető kétgyermekes anyaként a szűkös szabadidőről is szólt, valamint az orvosi hivatás örömteli és nagyon nehéz pillanataiba is betekintést engedett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában