Melinda Kupa 2023

2023.10.10. 19:00

Szombaton zárul a versenysorozat

Szombaton ér véget a Melinda Kupa 2023 elnevezésű országos ifjúsági tűzoltóverseny. Az utolsó futamnak, s egyben a bajnokavató ünnepségnek is Letenye városa ad helyet.

Gyuricza Ferenc

A Melinda Kupa egy hét versenyből álló sorozat, amit a Nemzetközi Tűzoltó Szövetség szabályzata szerint rendeznek meg az ország különböző helyszínein. A résztvevő csapatokkal történt egyeztetés alapján Zala ez évben két futamnak is helyet ad, ebből az egyiket a nyár folyamán már megtartották Kistolmácson. A szombati záró forduló helyszíne a letenyei sportcentrum labdarúgó pályája, míg a házigazdája a helyi Önkéntes Tűzoltó Egyesület lesz.  

Kovács Tibor elnök lapunknak elmondta: a versenyszabályzat értelmében a résztvevők nem kötelesek minden fordulóban részt venni, ezért az előzetes visszajelzések alapján a zárófutamra minimum öt csapatot várnak. A verseny 10 órakor kezdődik, s várhatóan 13.30-ig tart. Ezt követi az ünnepélyes eredményhirdetés és díjkiosztó, aminek helyszíne már a civil szervezet Kossuth utcai bázisa lesz. Kovács Tibor hozzátette: a sorozat eddigi versenyei alapján a tabellát jelenleg az egyik letenyei csapat vezeti, s bíznak benne, hogy hazai pályán sikerül megtartaniuk az előnyüket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában