Könyvtári programok Nagykanizsán

2023.10.20. 16:00

Sakkal, gólyalábazással és mesés papírszínházzal várják az olvasókat

A nagykanizsai Halis-könyvtárban október 21-én, szombaton izgalmas programokkal színesített délelőttre várják a bibliotéka látogatóit, családokat és minden korosztályt.

Benedek Bálint

Szombaton megtelik élettel a könyvtár

Fotó: Szakony Attila

A nyitvatartási idő alatt, 9 és 13 óra között Pálfi Dénes könyvtáros vezetésével meg lehet tanulni gólyalábon járni, amit óvodák és iskolák már beépítettek mozgásos tevékenységeik közé. A bibliotékában szeretnék, ha mindenki megtapasztalná az újabb generációk tagjai közül is a gólyalábazás örömét. A könyvtáros, Győrfi Norbert 10 órától tartja a Játékos ismerkedés 64 mezőn 32 figurával elnevezésű sakkfoglalkozást. Aki kezdő vagy alapszinten szeretne megtanulni játszani, esetleg komolyabban érdekli a sakkjáték, akár egymaga vagy éppen kisebb baráti társasággal menne, szeretettel várják. Bognár Csilla könyvtáros 10.15 órától a Mesés papírszínház keretében klasszikus és kortárs papírszínházi meséket mutat be. Ez a program a mesehallgatásnak és mesenézésnek eddig kevésbé ismert világába repíti a gyerekeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában