A kőkecske meséje nyomában

2023.10.11. 16:00

Nyomoztak az idősek hónapja program keretében

„A kőkecske meséje” címmel rendezett hat állomásos belvárosi játékos nyomozással folytatódott szerdán délután az idősek hónapja rendezvénysorozata Zalaegerszegen.

Arany Horváth Zsuzsa

A városmakettől indult a belvárosi vetélkedő, balra piros felsőben Tódor Tamás, a játékot kidolgozó Tourinform Iroda munkatársa, a nyomozás vezetője Fotó: Seres Péter

A Tourinform Iroda munkatársa, Tódor Tamás vezette a nyugdíjasklubok által benevezett 14 ötfős csapatot, hogy a megállókban talált feladatok megoldása révén összeálljon a török időket idéző legenda lényege. A nyomozás a polgármesteri hivatal előtti bronz várostérképtől indult, majd a piacon és a nagytemplom körüli térségen át az Arany Bárányig tartott. A térképpel útnak induló csapatokat Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte, Hutnik Eszter, a zalaegerszegi önkormányzat szociális referense, a program irányítója pedig elmondta, a nyeremények átadására az idősek hónapja zárórendezvényén kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában