Babgulyást főztek a polgárőrök a vendégeknek

2023.10.08. 20:00

Fesztiválra gyűltek össze Zalaegerszegen, Ebergényben

A bazitai óvoda és a Kodály utcai óvoda gyermekműsorával kezdődött vasárnap délután az Ebergényi fesztivál Zalaegerszegen, amit a településrészi önkormányzat és a Keresztury VMK szervezett a Vándor Vigadó udvarán.

Mozsár Eszter

Először a bazitai óvodások műsorát láthatta a közönség Zalaegerszegen, az Ebergényi fesztiválon. Fotó: Mozsár Eszter

 A bazitai óvoda és a Kodály utcai óvoda gyermekműsorával kezdődött vasárnap délután az Ebergényi fesztivál, amit a településrészi önkormányzat és a Keresztury VMK szervezett a Vándor Vigadó udvarán. A jelenlévőket Szilasi Gábor településrészi önkormányzati képviselő és Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte. Két héttel korábbra tervezték a vidám programot, ám a kedvezőtlen időjárás miatt most pótolták a rendezvényt, amin a Mókapalota interaktív gyerekjátékkal és buborékshow-val, Bódis Bettina pedig retro dalokkal szórakoztatta a közönséget. Mellettük az Eleven Dance Group tánccsoport, a Zalai Táncegyüttes utánpótlás csoportja, valamint Márió, a harmonikás lépett fel. A fesztivált a Tomee Buli zenekar műsora zárta. A rendezvényen légvár és kézműves játszóház is várta a gyerekeket.

A Kodály utcai óvodások készülődnek a fellépésre Zalaegerszegen, az Ebergényi fesztiválon. Fotó: Mozsár Eszter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában