Évkezdő újdonság

2023.09.14. 14:30

Kampusz Cinema a zalaegerszegi PE ZEK szervezésében

A keddi tanévnyitóval a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjában is megkezdődött a 2023-2024-es felsőoktatási tanév első félévi szorgalmi időszaka. A hallgatókat évkezdő újdonságként szeptember 13-án, szerdán este hét órakor szabadtéri mozival várták a kampusz alakuló terén.

Arany Horváth Zsuzsa

Hangulatos fények, leterített plédek és kellemes esti időjárás fogadta a résztvevőket

Fotó: Pezzetta Umberto

A Kampusz Cinema elnevezésű programot először rendezték meg, az akció nagy sikert aratott a hallgatók és a kilátogatók körében egyaránt.

"Hallgatóink nagy örömmel látogattak ki a szabadban megrendezett programra, ahol hangulatos fények, leterített plédek és kellemes esti időjárás fogadta a résztvevőket. A szabadtéri filmvetítés során a Baywatch című filmet tekinthették meg az érdeklődők. A kiérkező vendégek a szórakoztató film mellé kézműves popcornt is fogyaszthattak a Popcornmanó jóvoltából. A vetítés végén a program "Movie After Party" bulival zárult" - tájékoztat az egyetemi honlap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában