Elismerés

2023.09.21. 18:30

Gyémánt díjat kapott a zalaegerszegi Tourinform Iroda kollektívája és a Városmarketing Iroda

Magas színvonalú marketingtevékenységéért gyémánt díjat kapott a 25 éves zalaegerszegi Tourinform Iroda kollektívája és a Városmarketing Iroda.

Arany Horváth Zsuzsa

Tuboly Andrea, Balaicz Zoltán és Horváth Szilárd számolt be a marketing területen elért sikerekről

Fotó: Pezzetta Umberto

A Magyar Marketing Szövetség által kiírt pályázat eredményhirdetését szeptember közepén tartották a budapesti Várkert Bazárban, a zalaegerszegi sikerekről csütörtökön sajtótájékoztatón számolt be a városházán Balaicz Zoltán polgármester, Tuboly Andrea, a Tourinform Iroda vezetője és Horváth Szilárd, a Városmarketing Iroda vezetője. 

Az elismerést elnyerő pályázók  bizonyították, hogy az öt meghirdetett kategóriák valamelyikében a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing-tevékenységet végeztek, idén 140 pályázó nyerte el a címet. A „Városmarketing gyémánt” védjegy jogosít a logó használatára. A Tourinform Iroda a városismereti activity kártyajátékkal, a Városmarketing Iroda pedig a zalaegerszegi fesztiválokkal nevezett, melyek közül kettőt szervez Horváth Szilárd csapata.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában