Helyi közélet

2023.09.07. 18:15

A zalakarosi gyógyvízből készült kozmetikumokat díjaztak a Parlamentben

A fővárosban a gazdaság ünnepén, az Országház Főrendiházi Üléstermében csütörtökön átadták az Érték és Minőség nagydíj pályázat kitüntetéseit. A Zalakarosi Fürdő saját gyógyvízzel készült kozmetikumcsaládja az idei esztendőben méltónak bizonyult a kiírt kritériumrendszer adta feltételeknek és büszke tulajdonosa lett az Érték és Minőség nagydíjnak.

Benedek Bálint

Idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 40 pályázó 47 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő 45 főcsoport több mint 100 témakörében meghirdetett nívós megmérettetésen. A legkiemelkedőbb pályázatok közül tizenegyen munkájuk külön elismeréseként különdíjakban is részesültek. Az ünnepségen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese mondott beszédet és átadta a díjakat. Az eseményen elhangzott: az Érték és Minőség nagydíj tanúsító védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek megfelelnek egy komplex feltételrendszernek, és tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt. A pályázat és maga a védjegy olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumokra fókuszál, melyek az előállítás során a fenntarthatósági, környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek.

Végh Andor vezérigazgató és Korczné Lukács Edina gyógyászatvezető vehette át a kitüntetést, a termékcsalád tagjai: masszázskrém, testápoló, sampon és tusfürdő. Az ünnepségen a vezérigazgató elmondta: a zalakarosi páratlan gyógyvíz így már kozmetikumba csomagolva akár hazavihető és otthon is élvezhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában