Programajánló

2023.08.05. 17:32

Forrástúra, állatsimogató és pizzaparti Nagyrécsén

Nagyrécsén a kultúrház munkatársai igyekeznek felhőtlen programokat szervezni a településen szünidejüket töltő gyerekek számára. Minden óvodás és általános iskolást szülőkkel együtt várnak a különféle elfoglaltságokra szerdánként.

Benedek Bálint

Forrás: Nagyrécse

Az első alkalommal pizzapartit szerveztek a templomkertben, ahol a fiatalok saját maguk állíthatták össze, majd gyúrhatták és ízesíthették meg az egyik kedvenc ételüket. A programra sokan jelentkeztek, s bátran sürögtek-forogtak a kemence körül, így jó hangulatban telt a nap. A következő program is élményeket kínál, hiszen egy autóbuszos kirándulás szerveznek a szomszéd település Nagybakónak Eszperantó forrásához augusztus 9-én 10 órai indulással. Ezután augusztus 16-án 10.45 órakor induló busszal a családok a nagykanizsai "Élettér" Állat- és Természetvédő Egyesület Ady utcai telephelyére látogatnak el. Ott lehetőségük nyílik megismerni a menhely lakóit, melyek a gyerekek társasága mellett a jutalomfalatoknak is nagyon örülnének. Az augusztus 23-ai alkalom szintén izgalmasnak ígérkezik, hiszen az újudvari Vad udvarba látogatnak az érdeklődők, ahol lehetőség lesz állatsimogatásra és az alpakákat is megismerhetik a fiatalok. A nyárzáró partit augusztus 30-án tartják Nagyrécsén a kastélyparkban és környékén. Várhatóan tartanak izgalmas éjszaki túrát, de napközben ügyességi játékok színesítik a napot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában