„Ti vagytok a világ világossága”

2023.05.12. 15:46

Fiataloknak és felnőtteknek is szerveznek imatáborokat a nyárra Zalában

„Ti vagytok a világ világossága” címmel imatáborokat szerveznek gyerekeknek és fiataloknak a nyárra Homokkomáromba, Galambokra és Garaboncra.

Benedek Bálint

Korábbi fotó az imatáborról

Forrás: ZH

A szervező, Némethné Horváth Emília, a nagykanizsai Magvető Közösség vezetője elmondta: XXVI. alkalommal három helyszínen hat napra és öt éjszakára szervezik meg a nyári táborokat más-más korosztálynak.

- Galambokon a 2. és 5. osztályosok és Homokkomáromban a 6. és 8. osztályosok augusztus 6. és 11. között táborozhatnak - folytatta. - Garaboncon a 15-25 éves fiatalok augusztus 13. és 19. között találkozhatnak. Mindhárom táborban az evangéliumok feldolgozása mellett sor kerül vidám délutáni programokra, zarándoklatokra, fürdőzésre, éjszakai túrára is. A közös napunk a találkozás örömét hordozza és folytonosságot biztosít a gyermekek lelki fejlődéséhez, sőt immár kiegészül a felnőtt imatáborral is.

Idén második alkalommal rendezik meg a felnőtt imatábort június 16. és 18. között a lelkigyakorlatos központban Kaposszentbenedeken. Szeretettel várnak minden 18 évét betöltöttet, akit érdekel, milyen módszerekkel lehet feldolgozni, életszerűvé tenni a Biblia részleteit. Lesznek tanúságtételek, kiscsoportos feldolgozások, dicsőítés, akadályverseny, imaséta és kézművesség is. Egy nagyon mozgalmas, sokrétű hétvégét kínálnak, sok gitáros zenével, elcsendesedéssel, tanulással, valamint felszabadult játékokkal.

A táborokkal kapcsolatos információ kérhető a [email protected] címen keresztül.

 

Címkék#imatábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában