25 vett részt

2023.04.03. 14:30

Területi versmondó versenyt rendeztek Letenyén

A térség négy általános iskolájának 25 tanulója vett részt a József Attila területi versmondó verseny Letenyén megrendezett regionális fordulóján. A diákok két korcsoportban mutatkoztak be a Farkas Tibor előadóművész által vezetett három fős zsűri előtt.

Gyuricza Ferenc

A versenynek a városi könyvtár adott helyet. Az 5-6. évfolyamos tanulók közül a becsehelyi Soós Áron Benedek szavalatát értékelte legjobbnak a zsűri, a második helyen iskolatársa, Gál Annamária, míg a harmadikon a tótszerdahelyi Csire Zselyke végzett. A 7-8. osztályosok versenyében szintén becsehelyi győzelem született Zubor Levente révén, a második Proszenyák Mira, míg a harmadik Kőrösi Korina lett, ők mindketten Tótszerdahelyről érkeztek. A zsűri két különdíjat is kiosztott, ezeket Koltai Kristóf (Becsehely) és Novák Albert (Tótszerdahely) kapta. Az április 15-én Lendván megrendezésre kerülő megyei döntőre kategóriánként az első és második helyezett tanuló jutott tovább.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában