Rendezvény

2023.03.12. 09:00

Az időseket és a hölgyeket köszöntötték Pusztaapátiban

A település szépkorú lakóit, valamint a nőnap alkalmából a hölgyeket is köszöntötték szombaton a kultúrházban.

Korosa Titanilla

Fotó: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

Először Némethné Varga Anita polgármester mondta el ünnepi gondolatait az időseknek, és kifejezte feléjük a helyi közösség háláját.

– Mindannyian csak az önök által elért eredményekre tudunk építkezni, mindaz amit önök a munkájukkal, kitartásukkal, tenni akarásukkal elértek adja az alapot ahhoz, amit a mi nemzedékünk hoz létre és mi adunk át a következő nemzedéknek bízva abban, hogy az általunk elérteket tovább tudják építeni - mondta.

Középen Némethné Varga Anita és Pácsonyi Imre, balra Péntek Katalin, Szilvágy polgármestere, jobbra Laki Józsefné nyugalmazott főjegyző
Fotós: Korosa Titanilla / Zalai Hírlap

A polgármester köszönetét fejezte ki a vármegyei önkormányzatnak, illetve a lenti városi könyvtárnak, hogy segítették a rendezvény megtartását. Végül arra biztatott mindenkit, hogy töltsön minél több időt idős szeretteivel, ismerőseivel és gyűjtsenek közös emlékeket.

Ezután Pácsonyi Imre, a Zala Vármegyei Közgyűlés alelnöke a hölgyeket köszöntötte és méltatta. Kiemelte az esemény kapcsán, hogy egy közösség lesz összetartó és erős, ha az ünnepeket közösen ülik meg és felmutatják azokat az értékeket, amik egymással jó viszonyban lévő emberré alakít mindenkit.

A vármegyegyűlés alelnöke emellett ajándékkal készült a jelenlévő legidősebb lakóknak, így köszöntötték a 83 esztendős Horváth Jánosnét és a 89 éves Nagy Józsefet.

Ezután ismert slágereket énekelt Debrei Zsuzsanna és Hertelendy Attila, majd a Kerka Táncegyüttes tagjai léptek fel. A program vendéglátással folytatódott, majd minden jelenlévőt megajándékozott az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában