A házasság gyógyító kapcsolat

2023.02.13. 19:30

Házasság hetének megnyitója a Mindszentyneumban

A házasság gyógyító kapcsolat; ebbéli meggyőződését osztotta meg hallgatóságával Kunszabó Zoltán és Kunszabóné Pataki Anna.

Arany Gábor

Dr. Vadvári Tibor, Kunszabó Zoltán és Kunszabóné Pataki Anna, Stróber László, Kéry Henriett, dr. Varga Péter

Fotó: Arany Gábor

A budapesti katolikus diakónus és a hajléktalanokat segítő szolgálatot működtető felesége 30 éves házasok, öt gyermeket neveltek fel. Az idevezető útról, életükről beszéltek hétfőn este a Mindszentyneumban, ahol a házasság hete programjainak nyitórendezvényét tartották.

Mint szavaikból kitűnt, mindketten sérült, érzelmileg labilis családból érkeztek. Életükben meghatározó volt, hogy felnőttként találtak rá Isten szeretetére, majd pedig egy keresztény közösségben találkoztak, és lettek egy pár, idézték fel.

A dr. Varga Péter és Kéry Henriett által alapított Családkapocs Keresztény Kulturális Egyesület szervezésében zajlott rendezvényen a hallgatóságot köszöntötte Stróber László atya, valamint dr. Vadvári Tibor alpolgármester.

A házasság hete következő programja kedden 18 órakor a Juhász Gyula utcai adventista közösségi házban lesz, ahol az Együtt biztonságban című előadás és beszélgetés várja az érdeklődőket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában