Nyereményátadás

2022.10.07. 19:00

Újabb Mustrát terveznek Zalaegerszegen

Az esős idő dacára sikeres volt a harmadik alkalommal megrendezett Mustra borfolyam rendezvénye.

Arany Gábor

Forrás: Arany Gábor / Zalai Hírlap

Erről számolt be pénteken a 4Seasonsban megrendezett összejövetelen az akcióban résztvevő hét vendéglátóhely vezetője. A szeptember 9-10-én megrendezett programban neves borászokkal találkozhattak a vendégek, akikre emellett különleges zenei élmények is vártak. Az érdeklődés jelezte, hogy kedvező fogadtatásra talált az ötlet, ezért már a folytatást tervezik, szögezték le. 

A város nevében Bali Zoltán alpolgármester mondott köszönetet a kezdeményezésért, ami az összefogás szép példája is. Ezzel az országban is egyedülálló gasztrokulturális programmal nemcsak a vendéglátóhelyek, hanem a város hírnevét is öregbítik, ezért az önkormányzat a jövőben is támogatni fogja, tette hozzá. 

A vendéglátóhelyeket végigjáró, az ezt pecsétekkel igazoló gasztrotérképet beküldök között kétszemélyes, két éjszakás hétvégi vendéglátást sorsoltak ki a szálkai Lajvér Borbirtokra, ezt Egyed Dániel nyerte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában