Tapasztalatcsere

2022.09.21. 18:30

Képviselők találkoztak, ezúttal Szabolcsban

ZH

A találkozón részt vevő parlamenti képviselők: Vigh László (Zala), Ovádi Péter (Veszprém), dr. Tiba István (Hajdú-Bihar), Kovács Sándor (Szabolcs-Szatmár-Bereg), Barcza Attila Győr-Moson-Sopron)

Forrás: ZH

A tapasztalatcserét, egymás munkamódszerének elsajátítását segítette a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Géberjén községben tartott országgyűlési képviselői találkozó, amelyre Vigh László zalai képviselő, miniszteri biztos is meghívást kapott.

A politikus lapunknak elmondta: immár hagyomány, hogy a baráti csapatot alkotó képviselőtársaikkal időről időre egymás körzetében találkoznak. Ezúttal Géberjén község volt a helyszín, ahol – a korábbi településekhez hasonlóan – a térség adottságaival, nevezetességeivel, illetve a házigazda képviselő, Kovács Sándor választókörzetével ismerkedtek meg. Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Hajdú-Bihar, valamint Zala megyéből érkeztek honatyák a találkozóra.

– Munkatapasztalat és jó gyakorlatok elsajátítása szempontjából, illetve összetartozásunk erősítése végett is nagyon hasznos volt program – hangsúlyozta Vigh László. – Kovács Sándor parlamenti képviselő barátunk lakóhelye, Géberjén nem csak természeti adottságokban gazdag. Házigazdánk korábban a falu polgármestere is volt, munkájának nyomát őrzi a község a fejlesztésekben is. Megtekintettük a színvonalas szociális intézményrendszert, illetve a főbb nevezetességekkel is megismerkedtünk – összegezte Vigh László.    

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában