"Feladat lesz bőven"

2022.04.22. 11:30

Átvette megbízólevelét Nagy Bálint Keszthelyen

Csütörtökön átvette országgyűlési képviselői mandátumát Nagy Bálint, Keszthely eddigi polgármestere, aki az április 3-i választáson a voksok majdnem 60 százalékát szerezte meg.

Péter B. Árpád

Nagy Bálint (jobbra) dr. Kovács Ferenctől vette át a képviselői megbízólevelet

Forrás: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

A városházán tartott ceremónián dr. Kovács Ferenc, a zalai 2. számú választókerület elnöke lapunk kérdésére elmondta: a névjegyzékben szereplő szavazópolgárok 70,53 százaléka voksolt, „ami nagyon jó eredmény, s megfelelő legitimitást biztosít”. 

Nagy Bálint (Fidesz–KDNP) a voksok majdnem 60 százalékát szerezte meg, s a városházán tartott ünnepségen arról is beszélt, feladatorientált politikusként köszöni a segítők, s a rá szavazók voksát. 

– Feladatunk lesz bőven – fogalmazott a képviselő, aki azt ígérte: az elmúlt években megkezdett munkát folytatja, immár az egész választókerület érdekében. 

Nagy Bálint kijelentette: továbbra is szoros kapcsolatot tart majd a választókerület száz polgármesterével, hiszen „akkor lehet a térséget jól képviselni, ha ismerjük azokat a fejlesztési elképzeléseket, amelyek a helyben élők életét könnyebbé teszik”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában