Természetismeret a természetben

2022.04.16. 11:00

Április 30-ig lehet pályamunkákat küldeni Az én kertem pályázatra

Április 30-ig lehet pályamunkákat küldeni Az én kertem elnevezésű pályázatra, amelyet a Folly Arborétum és Borászat Égig Érő Tanterem Alapítványa a környezettudatosság témakörében hirdetett meg.

ZH

Veszprém, Zala és Somogy megyei általános iskolások jelentkezését várják. A nevezők több formában és módon fogalmazhatják meg, mit jelent számukra a környezettudatosság, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében. Két kategóriában lehet jelentkezni: általános iskola 1–4. és 5–8. osztály. A pályamunkákat A3-as rajz, A3-as montázs, digitális rajz/montázs vagy videó formájában várják. További tudnivalók a Folly honlapján olvashatók. A nyerteseket május 5-én hirdetik ki. A nyeremény egy Follyba szóló csoportos belépőjegy, emellett az osztály részt vehet a Természetismeret-óra a természetben című programon. Az edukatív programokat indító alapítványt 2017-ben hozta létre a Folly, hogy a gyerekek megszólításával hozzájáruljon a környezettudatosság, a felelősségtudat és a természetszeretet kialakításához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában