Helyi közélet

2022.02.07. 15:00

Droggal kereskedtek Zalaegerszegen

A megyei rendőr-főkapitányság közlése szerint kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folyik büntetőeljárást a söjtöri 29 éves Cs. Martin, valamint a jánosházai 42 éves Sz. Csaba és felesége, a 42 éves Sz. Mónika ellen. Összehangolt akcióban a rendőrök február 2-án fogták el a dílereket.

Arany Gábor

 A személyautóval közlekedő Cs. Martint a 74-es számú és 76-os számú utak kereszteződésénél igazoltatták, és az autó átvizsgálásakor találtak nála 27 gramm kábítószernek minősülő fehér kristályos port, míg Sz. Csabára, és feleségére jánosházai otthonukban csaptak le. A nyomozás adatai szerint Cs. Martin jánosházai társától vette a kábítószereket, amit  továbbértékesített vevőinek. A kábítószer-kereskedőknél tartott kutatásokon a nyomozók  3 kilogrammot meghaladó mennyiségű kábítószergyanús anyagot, között amfetamint, különböző tablettákat, növényi törmeléket, tasakokba csomagolt fehér porokat, illetve a kereskedelemre utaló eszközöket, digitális mérleget, nagy mennyiségű, villámzáras tasakot, fecskendőt, mobiltelefonokat és laptopokat,  továbbá ékszert és pénzt foglaltak le.

A nyomozók a két férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és kezdeményezték letartóztatásukat. Az egerszegi járási ügyészség  indítványára pénteken az egerszegi járási bíróság nyomozási bírója elrendelte a két férfi letartóztatását.  A 42 éves nőt kábítószer-kereskedelem vétség gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában