díjátadó

2021.06.15. 11:00

Átadták a Zalaegerszegért díjakat

A díjak decemberben szokásos átadását a világjárvány miatt halasztották el fél évvel.

zaol.hu

Balaicz Zoltán polgármester kiemelte, a járvány elsősorban az egészséget támadta, másodsorban hatással volt a gazdaságra is, de amiről kevesebb szó esett, hogy mérhetetlen kárt okozott az emberi kapcsolatokban és a közösségekben. Ezért is örült annak, hogy újra együtt lehetnek a közösségek.

A Zalaegerszegért-díjat Boronyák Róbert sportmasszőr, volt labdarúgó-utánpótlás technikai vezető, Gecse László volt önkormányzati képviselő, a Zala-Depo Kft. nyugállományba vonult igazgatója, Gondos Ferenc nyugalmazott állományú ezredes, a Zalaegerszegi Honvédklub tiszteletbeli elnöke, Háriné Molnár Ágnes, az Albatrosz Tánc Sport Egyesület vezetője, dr. Kóbor Hajnal Tünde nyugalmazott háziorvos, Lázár-Kiss Barna András, Barót város volt polgármestere, Szemes Béla középiskolai irodalomtanár, közoktatási vezető, kritikus, dr. Tihanyi Ferencné, a Zalai Polgári Körök Egyesület titkára, dr. Vándor László régész-történész, a Göcseji Múzeum nyugállományba vonult igazgatója, valamint a Zala Megyei Népművészeti Egyesület érdemelte ki.

Amit alkottak, az minta mindannyiunk számára, munkájukkal a város, a megye és az ország sikeréhez járultak hozzá. Ezekkel a szavakkal mondott köszönetet az ünnepség zárásakor Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában