Koronavírus Zalában

2021.04.27. 17:30

Tuboly Andrea: A dolgozók egészsége ugyanolyan fontos

Az első oltást már megkapta, de csak a második után érezné magát biztonságban Tuboly Andrea, a Tourinform iroda vezetője.

Jóna István

Tuboly Andrea Fotó: Pezzetta Umberto

A közösségi életnek, a találkozásoknak, a közös utazásoknak a hiánya sokakat nyomaszt, és nagyon vágynak az élményekre. A járványügyi helyzet minden nehézségét megérezte a turisztikai ágazat.

– Természetesen regisztráltam az oltásra, és az elsőn túl is vagyok. Nem válogattam a vakcinák között, tehát a számomra felajánlott oltást elfogadtam. Nagyobb biztonságban érzem magam, ugyanakkor alig várom, hogy a második oltást is megkaphassam, hogy a biztonságérzetem tovább erősödjön. Fontosnak tartom mind turisztikai szakemberként, mind magán­emberként azt, hogy visszakaphassuk a régi életünket, azt a fajta szabadságot, amit a járvány előtt természetesnek tartottunk – mondta Tuboly Andrea.

Tuboly Andrea
Fotó: Pezzetta Umberto

A nyitás kapujában az irodavezető fontosnak tartja, hogy felelősen döntsenek az emberek, hiszen védettség nélkül rengeteg mindenről le kell mondani. Felelős vezetőként nem csak magára, de a munkatársaira is odafigyel azzal, hogy beoltatta magát.

– Fontosnak tartom, hogy vigyázzunk magunkra, de figyeljünk oda a környezetünkre is. Szeretnénk ismét sok emberrel találkozni az újranyitás után. Szeretnénk visszatérni a sétáinkhoz, a programjainkhoz, és újra szívesen találkoznánk biztonságban a vendégeinkkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában