számos megmérettetés vár

2021.03.06. 10:00

Májusban indul a versenysorozat a Kéthatár-tónál

Idén is a Kerkafalva melletti Kéthatár-tónál kívánja indítani éves versenysorozatát a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége. A nyitórendezvényt május elsején tartanák.

Gyuricza Ferenc

Fotó: Shutterstock

Minderről Puskás Norbert, a szövetség ügyvezető elnöke – egyben a MOHOSZ alelnöke – tájékoztatta lapunkat. Elmondta: amennyiben nem szól közbe a pandémia, idén is számos megmérettetés vár a versenyző és hobbi kategóriájú pecásokra.

– Az elmúlt év ismert nehézségei ellenére, a hatósági előírásokat betartva egy kivétellel sikerült az összes versenyünket megszervezni, zalai szempontból különösen sajnálatos módon éppen a május elsejei kerkafalvai program maradt el – mondta Puskás Norbert. – Részben ennek a kompenzálása miatt döntöttünk úgy, hogy idén már nemcsak a hobbi, hanem versenyzői kategóriában is tartunk fordulót a Kéthatár-tónál, a Püspökmolnári-tavi rendezvényünket helyezzük át ide.

A szövetség ügyvezető elnöke arról is beszámolt lapunknak: az idei versenysorozat mindkét kategóriában négy fordulóból áll majd, s amennyiben a jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzeti jogszabályok nem változnak, úgy helyszínenként átlagosan 50-60 horgász nevezését tudják majd fogadni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában