óvodásoknak és iskolásoknak

2021.02.15. 15:00

Alkotói pályázatot hirdetett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság nyolcadik alkalommal hirdeti meg ez évben az alkotói pályázatot óvodásoknak és iskolásoknak.

ZH

Olyan alkotásokat várnak, amelyeken az óvodások és az iskolások megmutatják, hogyan látják ők a tűzmegelőzést és a tűzvédelmet, a tűzoltói hivatást. Az óvodások művei lehetnek szabadkézi rajzok vagy kézműves alkotások. Az iskolások 6-10, 11-14, 15-18 éves korcsoportban szabadkézi rajzot, egyéb kézműves alkotást küldhetnek be, írhatnak verset vagy mesét, számítógépes programot is készíthetnek.

A pályaműveket április 30-ig lehet benyújtani postán vagy e-mailen, illetve előzetes egyeztetés után személyesen a fővárosi, illetve megyei katasztrófavédelmi igazgatóságokhoz a korcsoport és kategória megjelölésével.

A területi versenyen első helyezést elért alkotások részt vesznek az országos döntőben is, amelynek díjait 2021 júniusában Budapesten adják át. Az országos verseny győztesei értékes díjakat kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában