Koronavírus Zalában

2020.11.18. 10:48

A szerdai adatok szerint 191 fő van karanténban Nagykanizsán

Balogh László, Nagykanizsa polgármesterének szerdai tájékoztatását változtatás nélkül közöljük.

zaol.hu

Forrás: Shutterstock

„Tisztelt Kanizsaiak!

Egész Európában felszálló ágban van a járvány, egyre nő a fertőzöttek, a kórházi betegek és az elhunytak száma. A nagykanizsai mérések szerint a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja nőtt a szennyvízben, ami arra utal, hogy a fertőzöttek száma a következő napokban több lesz.

A védelmi intézkedések célja, hogy lassítsák a járványt és csökkentsék a kórházakra nehezedő terhet. Kérem Önöket, hogy tartsák be fegyelmezetten a szabályokat, intézkedéseket, mert a védekezés közös felelősségünk!

A mai napra hazánkban újabb 4290 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt 99 többségében idős, krónikus beteg.

A ma reggeli adatok szerint városunkban 191 fő van karanténban, és közülük 136 főnél mutatták ki a fertőzést.

Facebook-oldalamon csak olyan adatot közlök, amelyet önkormányzatunk szigorúan ellenőrzött és hivatalos forrásból kap. Személyiségi jogokat érintő információk közlésére nincs lehetőség!

Vigyázzunk egymásra!

Ha összefogunk, együtt újra sikerülni fog!

Balogh László

Nagykanizsa MJV polgármestere” – " target="_blank">olvasható bejegyzésében.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/balogh-laszlo-a-kovetkezo-napokban-a-fertozes-folyamatos-emelkedesevel-kell-szamolni-4686460/

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában