Koronavírus Zalában

2020.11.16. 12:41

207 fő van karanténban jelenleg Nagykanizsán

Balogh László polgármester hétfői járványügyi tájékoztatóját változtatás nélkül közöljük.

zaol.hu

Balogh László polgármester szájmaszkok kiosztására vonatkozó javaslatát nem támogatta az Éljen VárosuNK! Egyesület

Fotó: Gergely Szilárd

„Tisztelt Kanizsaiak!

Egész Európában felszálló ágban van a járvány, egyre nő a fertőzöttek, a kórházi betegek és az elhunytak száma. Hazánkban már a települések 85%-án találtak koronavírussal fertőzött személyt. Több nagyvárosban jelentősen emelkedett a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben.

Magyarországon az elmúlt héten újabb védelmi intézkedések léptek életbe, melyek célja, hogy lassítsák a járványt és csökkentsék a kórházakra nehezedő terhet. Kérem Önöket, hogy vegyék komolyan az óvintézkedéseket! Tartsák be fegyelmezetten a szabályokat, intézkedéseket, mert a védekezés közös felelősségünk!

A mai napra hazánkban újabb 6495 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, és elhunyt 93 többségében idős, krónikus beteg.

A ma reggeli adatok szerint városunkban 207 fő van karanténban, és közülük 147 főnél mutatták ki a fertőzést.

Facebook-oldalamon csak olyan adatot közlök, amelyet önkormányzatunk szigorúan ellenőrzött és hivatalos forrásból kap. Személyiségi jogokat érintő információk közlésére nincs lehetőség!

Vigyázzunk egymásra!

Ha összefogunk, együtt újra sikerülni fog!

Balogh László

Nagykanizsa MJV polgármestere” – olvasható bejegyzésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában