Kedves ajándék

2020.08.11. 10:30

Borban fürdik a horgász – Köszönet Szépligeti Ferencnek

Látványos ajándékkal mondott köszönetet több nagykanizsai horgászegyesület Szépligeti Ferencnek, a Zrínyi Horgászegyesület elnökének.

Horváth-Balogh Attila

A minap versennyel zárult a Szúnyog-, a Kőolajipari Dolgozók-, az Izzó- és a Zrínyi Horgászegyesület szervezésében a Csónakázó-tónál megrendezett gyermek-horgásztábor. Az utánpótlás-nevelés immár hagyománynak tekinthető a városban, évről-évre összefogja és koordinálja az említett egyesületek ilyen jellegű tevékenységét Szépligeti Ferenc, a Zrínyi Horgászegyesület elnöke. Ezt a nagyon fontos munkát a mostani tábor zárásakor kedves ajándékkal, emlékplakettel és egy üveg jóféle borral, benne horgászó figurával köszönte meg az elnöknek a 4 horgászegyesület.

- Természetesen, nagyon örültem a kedves meglepetésnek, nem számítottam rá és nem is vártam – mondta lapunknak Szépligeti Ferenc. – Azt gondolom, a társaimhoz, a többi elnökhöz és a segítőkhöz hasonlóan csak a dolgomat teszem, hiszen nyilvánvaló, mennyire fontos a horgászsportban az utánpótlásnevelés. Közös érdekünk, hogy 10, 20 év múlva is legyenek horgászok Nagykanizsa gyöngyszeme, a Csónakázó-tó partján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában