Keszthelyről is érkezett segítség

2020.07.02. 10:59

Drónokkal kerestek egy 4 éves kisfiút a vízimentők

Szerda este 20 órakor egy 4 éves kisfiú tűnt el Révfülöpről. A település polgármestere kért segítséget a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatától, és mindenkitől, aki mozgósítható volt.

zaol.hu

- Vízimentő szolgálatunk 21 óra 38 perckor értesült a kisfiú eltűnéséről. Nem is volt kérdés, azonnal elindultunk a helyszínre. Megszerveztük a keresőket. Voltak, akik Keszthelyről, voltak, akik Zánkáról, de voltak olyanok is, akik Alsóörsről indultak a révfülöpi Szőlő utca környékére. Összesen 32 fővel voltunk jelen, Mentésirányítási Központunkból pedig további 3 fő segítette a terepen lévő csapattársaink kommunikációját – " target="_blank">írja a közösségi felületén a VMSZ.

A vízimentők két darab drónt vittek magukkal, hogy azzal fésüljék át a környező fedetlen területeket. A Rendőrség, a Polgárőrség, valamint az Önkéntes Tűzoltók kutyákkal vettek részt a keresésben.

A keresés az éjszakába nyúlott, ám szerencsére a VMSZ kollégái az erdőben megtalálták a gyermeket 23:20-kor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában