összesítő

2020.04.27. 07:58

Közlekedési balesetek és eltűnő uszoda – Ezek voltak az elmúlt hét legolvasottabb zalai hírei

Cikkünben összeszedtük a múlt hét legolvasottabb híreit, amelyek nem a koronavírus járványról szóltak.

zaol.hu

Fotó: Pezzetta Umberto

Újra kell tanulnia járni és beszélni a kisbucsai balesetben megsérült kislánynak

Többek között, egy anyuka és két gyermeke – egy kisfiú és egy kislány – is megsérült március végén a Kisbucsánál történt szerencsétlenségben. Az egyik áldozat, egy kisfiú volt, aki azóta jobban van, otthon gyógyul, ám testvére olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy újra kell tanulnia beszélni és járni. Anyukájuk még kórházi kezelésre szorul. A házukat akadálymentesíteni kell, ezért gyűjtést szerveztek a számukra. Cikkünket itt olvashatja el!

Felborult egy kamion a 76-os főúton

Csütörtökön kora délután egy papírhulladék bálákat szállító pótkocsis teherautó borult fel a 76-os főúton, Zalaegerszegről kivezető szakaszán, Csácsbozsok határában. A balesetről szóló cikkünket itt találja.

Súlyos sérülést szenvedett egy segédmotorkerékpáros Nagykanizsán

A Teleki utcáról a Platán sor irányába, balra kanyarodó autós nem adott elsőbbséget a szemből érkező segédmotorkerékpárosnak, s nekiütközött. Cikkünk itt olvasható.

Nézze meg fotóinkon, hogyan tűnt el a zalaegerszegi uszoda!

Péntekre lebontották Zalaegerszegen a Városi uszodát, hogy egy új, korszerű épület kerüljön a helyére. Képeken mutattuk meg a folyamatot, amelyet itt talál.

Természetesen még mindig a koronavírus foglalkoztatja leginkább olvasóinkat, ám ezekkel a hírekkel külön összefoglalókban foglalkozunk nap mint nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában