Felnőtt, gyermek

2020.04.10. 12:00

A Zala Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság rajzfelhívásának a második téma köre

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ebben a rendkívüli időszakban, amikor a lakosok többsége nem hagyja el otthonát s huzamosabb ideje a lakásban tartózkodik, szeretné a gyermekek és a felnőttek figyelmét egy kicsit a tűzoltóságra és a tűzmegelőzésre irányítani.

Arany Gábor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Maria Uspenskaya

Minden héten egy új témakörrel kapcsolatban várunk olyan kézzel, vagy számítógéppel rajzolt műveket, amelyek szorosan kapcsolódnak a tűzoltósághoz. A fő szempont, hogy az elkészített rajz mennyire tudja az adott témát ábrázolni, mennyire fejezi ki az adott téma aktualitását.

Felhívásunkra természetesen korhatár nélkül lehet műveket beküldeni. Arra kérjük Önöket és gyermekeiket, hogy ha idejük engedi bátran küldjék el részünkre az elkészített rajzokat, akár a hetente frissülő újabb és újabb témakörben is.

A második témakör amihez várjuk az elkészített alkotásokat:

Ne égess a szabadban! Óvd a levegő tisztaságát!”

A rajzokat kizárólag digitálisan (scannelve vagy felülről digitálisan lefényképezve), minimum 1024x768 , de legfeljebb 2 MB fájlméretben várjuk, a [email protected] címre 2020. április 17-ig.

Az elkészített művek közül azokat, amelyek a témába illeszkednek honlapunkon a következő heti témakiírással egy időben megjelentetjük. Amennyiben szeretné, hogy az alkotás szerzője is közzétételére kerüljön, úgy kérjük adja meg nevét, életkorát és a települést, ahonnan a rajzot beküldte. Ezen megadott adatok tekintetében azt a közzétételükhöz történő hozzájárulásnak tekintjük, egyébként kizárólag csak a rajzot mutatjuk be a honlapunkon.

Kérjük bátran engedjenek utat kreativitásuknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában