sajtótájékoztató

2020.03.11. 10:00

Éles vita nélküli közgyűlés Zalaegerszegen

Egy témában sem volt éles vita a márciusi közgyűlésen – hangzott el a Tiéd a Város képviselőcsoportjának keddi sajtótájékoztatóján.

Szabó Judit

A frakció nevében Benke Richárd, a Jobbik regionális igazgatója és Keresztes Csaba, a DK választókerületi elnöke beszélt. Benke Richárd közölte: támogatták a forrás­átcsoportosítást a Tesco-körforgalom bővítéséhez és a ke­rék­párút-építést a Balatoni úton a Zala Park felé. Keresztes Csaba a településrészi önkormányzatok létrehozása kapcsán hangsúlyozta: nagyobb nyilvánosságot kellene biztosítani a megalakításuknak, nem szeretnék, ha ezek újabb fideszes szervezetek lennének.

A beszerzési testület tavalyi munkájáról korrekt anyagot kaptak, fogalmazott Keresztes Csaba, hozzátéve: a Tiéd a Város ugyanakkor tartózkodik a testület beszámolóinak szavazásakor, amíg a fideszes körökhöz tartozó Provital Zrt. szerepet tölt be a közbeszerzések elbírálásában. Az Erzsébethegyi út felújítását interpellációban szorgalmazták, konkrét választ nem kaptak, de valószínű, hogy az országos programban megvalósul a 4 kilométeres szakasz felújítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában