visszatekintés

2019.12.29. 20:00

Választás, ZTE-Honvéd szurkolói összecsapás, a dél-zalai tejesember – Ezeket olvastátok októberben

Folytatjuk cikksorozatunkat. Nézzük, mi érdekelte a zalaiakat a leginkább októberben!

zaol.hu

Rendőrök az egerszegi Platán sor elején a szurkolók összecsapása után Fotó: Zalai Hírlap

Fotó: Zalai Hírlap

Januárban a legolvasottabb cikkek az időjárásról szóltak, ami valóban elég sok gondot okozott, hiszen a jégeső viharos széllel csapott Zala megyére. Februárban a zalaegerszegi Studio szórakozóhely bezárása, az UFO-k, de Kürnyeg Szabolcs története foglalkoztatta leginkább olvasóinkat, míg márciusban a zalaegerszegi sportcsapatok kerültek a fókuszba. Áprilisban a zalai rendőr hőstette, az Exatlon-os Szabó-Thomka Hanna és a Hotel Balaton átalakítása tarolt, májusban pedig az érettségizők, a sportcsarnok megújítása, valamint a járműipari tesztpálya első ütemének átadása. Júniusban áramkimaradásról, gerincterápiás központról és sportcsarnok megújulásáról szóltak a hírek. Júliusban a brutális jégeső, a vízáradat és egy rendhagyó esküvő történései érdekelték olvasóinkat. Augusztusban dr. Rashed Aref kinevezése, szívmelengető stroke-os élettörténetek, valamint Mányoki Attila világrekordja került válogatásunk „legjei” közé. Szeptemberben olvasónk videója némileg visszahozhatta az emberekbe vetett hited, emellett megmutattuk Zala megye hét csodáját, valamint a cosplayer hévízi fogorvost.

A felsorolásból ezúttal is szándékosan kihagytuk a rendőrségi híreket.

Helyi önkormányzati választások 2019

2019. október 13-án választott Zala megye, tudósításunkat folyamatosan, percről percre követhették nyomon. IDE kattintva újra megtekintheted a hírfolyamot.

Németh Norbert a nagykanizsai 6-os szavazókörben voksolt
Fotó: Gergely Szilárd / Zalai Hírlap

Összeverekedtek a ZTE és a Honvéd szurkolói

Zalaegerszegen, a Göcseji út és a Platán sor kereszteződésénél találkozott a két tábor, mindkét oldalon nagyjából 70-80 drukker vett részt az „akcióban”. Nem sokkal később érkeztek a rendőrök is, egy rövid időre lezárták a kereszteződést is, a környékbeli házak lakói pedig nagy érdeklődéssel figyelték a fejleményeket… Kattints IDE a részletekért! A videós tartalom ITT érhető el.

Rendőrök az egerszegi Platán sor elején a szurkolók összecsapása után
Fotó: Zalai Hírlap

 

Egy 26 éves fiatalember látja el friss tejjel a dél-zalai falvakat

A Tótszerdahelyen, de még a környéken sem tartanak évek óta tehenet. Fiatalok már alig lakják a házakat, ezért is üde színfolt Horváth István Dávid jelenléte, a 26 éves fiatalember látja el friss tejjel a dél-zalai falvakat. ITT még többet olvashatsz róla.

Horváth István Dávid arra tette fel az életét, hogy gazdaságot vezessen és tejtermékeket gyártson Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában