Dobogós attrakciók

2019.12.06. 14:00

Előkelő helyen a Festetics-kastély és a karosi fürdő

Az egyik szállásfoglaló internetes portál versenyében dobogós, 3. helyezést ért el a Zalakarosi Fürdő Az év turisztikai attrakciója versenyben.

Horváth-Balogh Attila

Cziráki László és Czimondor Nándor az elismerést igazoló oklevéllel Fotó: Szakony Attila

Fotó: Szakony Attila

A sikerről sajtótájékoztatón számolt be tegnap a fürdő vezérigazgatója, Cziráki László és Zalakaros alpolgármestere, Czimondor Nándor.

– Neves szakértőkből álló zsűri értékelte a magyarországi turisztikai attrakciókat – mondta el Cziráki László. – Az első az egri vár lett, a második pedig a keszthelyi Festetics-kastély, mi pedig annál is inkább büszkék lehetünk, mert a hazai fürdők közül egyedüliként kerültünk dobogóra. Az eredményben szerepe van az új sós vizű medencénknek, mely fürdőinnovációs nagydíjat kapott, de hozzájárult az élményfürdőnk, a gyógycentrumunk, a szaunánk is, tehát a Zalakarosi Fürdő a maga komplexitásában.

Cziráki László és Czimondor Nándor az elismerést igazoló oklevéllel Fotó: Szakony Attila

Cziráki László hozzátette: a napokban vehetik át a „családbarát fürdő” minősítést, de az elismerések mellett az üzleti eredmények tekintetében is szép évet zárnak.

Czimondor Nándor arról beszélt, hogy a fürdőváros elmúlt 50 éve a folyamatos fejlesztésről szólt. A tendencia pedig az önkormányzat támogatásával folytatódik. Mindettől pedig azt remélik, hogy Zalakaros a hazai turisztikai szektor még inkább megkerülhetetlen szereplője lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában