nem fogadták el más szervezetek felajánlását

2019.08.23. 08:00

Az EZE önállóan indul a választáson

Az önkormányzati választáson minden kerületben állít jelöltet az 1998-ban alapított, jelenleg félszáz tagot számláló Együtt Zalaegerszegért Egyesület, ezt jelentették be csütörtökön tartott sajtótájékoztatójukon.

Arany Gábor

Dr. Kocsis Gyula, dr. Vándor László, Major Zsolt

Fotó: Katona Tibor

A polgármesteri posztért a szervezet elnöke, dr. Kocsis Gyula indul, aki a hetedik választókerületben is megméreti magát. A nyugalmazott ügyész jelenleg is városi képviselő az EZE színeiben.

Dr. Kocsis Gyula, dr. Vándor László, Major Zsolt
Fotó: Katona Tibor

Az 1. választókerületben Major Zsolt közszolgálati tanár a jelölt. A továbbiak: 2. körzet: Tubolyné Kocsis Éva színházi fodrász, 3. körzet: Selyem-Tóth Sándor, aki a tv-rádió-gyűjteményéről is közismert, 4.: Bakos Gyuláné nyugdíjas egészségügyi dolgozó, 5.: Juni Bálint gépész szakember, 6.: Horváth Szilvia vállalkozó, 8.: Torma György, a landorhegyi nyugdíjasklub vezetője, 9.: dr. Vándor László nyugdíjas muzeológus, 10.: Dienes Viktória pedagógiai asszisztens, 11.: Rozsmán Nikoletta banktisztviselő, 12.: Sümegi István mesterszakács.

A sajtótájékoztatón dr. Kocsis Gyula úgy fogalmazott, némi hezitálás után döntöttek az önálló indulás mellett, és nem fogadták el más szervezetek felajánlását a csatlakozásra. Dr. Vándor László a megvalósítandó feladatok között a város értékeinek védelmét hangsúlyozta, valamint hogy a kulturális élet visszakerüljön a térség, az ország élvonalába.

Major Zsolt az Együtt Zalaegerszegért Egyesület egyik céljaként jelölte meg: elérni, hogy a döntésekbe nagyobb mértékben kapjanak beleszólást a polgárok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában