Augusztus 30-ig lehet voksolni

2019.08.08. 07:00

A megye 7 csodája: indul a szavazás

Olvasóinktól megérkeztek az ajánlások A megye 7 csodája felhívásunkra, ma pedig indul a szavazás.

ZH

A jelöltek egyike, a kis-balatoni Kányavári-sziget Fotó: Pezzetta

Új kezdeményezést indított kiadónk, a Zalai Hírlap és a zaol.hu hírportál: Zala megye hét természeti csodáját keressük olvasóink közreműködésével. A játék első, már lezárult szakaszában javaslatokat vártunk a legérdekesebb, legkülönlegesebb zalai természeti szépségekre a lapból kivágott szelvényen, illetve hírportálunk online űrlapján. A Zalai Hírlap és a zaol.hu olvasói ezúttal is igencsak aktívak voltak, összesen közel száz helyszínre érkezett javaslat. A jelölések összegzésével kialakult a mezőny, s a legtöbbek által javasolt 20 helyszínt most szavazásra bocsátjuk, hogy megtaláljuk a 7 csodát. Olvasóink voksai dönthetnek tehát arról, mely helyszínek kerülnek be Zala megye 7 természeti csodája közé.

A jelöltek egyike, a kis-balatoni Kányavári-sziget Fotó: Pezzetta

Arra biztatjuk tehát a kedves olvasót, hogy szavazzon a 20 tagú mezőny jelöltjeire, ezáltal segítsen megtalálni a megye 7 csodáját! (A játékban ezúttal – a felhívásnak megfelelően – csak az olvasók által jelölt természeti értékek szerepelnek, az épített örökségek terveink szerint majd egy későbbi játék során „mérettetnek meg”.)

Szavazataikat az olvasók ide kattintva, valamint a nyomtatott Zalai Hírlapban megjelenő szavazólapon is elküldhetik számunkra. A szavazatok beküldési határideje 2019. augusztus 30. A szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki. A Zalai Hírlapból kivágott szelvény beküldői között kisorsolunk 1 db 2 főre, 2 éjszakára szóló wellnesspihenést a Hotel Caramellbe. Az online szavazók között pedig a játékban részt vevő 13 megyében összesítve kisorsolunk 1 db 200.000 Ft értékű Neckermann utazási utalványt. Részletek és játékszabályzat a fenti linken.

A következő zalai helyszínekre lehet szavazni: Aranyoslapi forrás – Zalaegerszeg; Arborétum – Budafapuszta; Azáleás-völgy – Zalaegerszeg; Batyki-láprét – Batyk; Bazalt utca (Kovácsi-hegy) – Nagygörbő, Vindornyaszőlős; Bivalyrezervátum – Kápolnapuszta; Csácsi arborétum – Zalaegerszeg; Cserszegtomaji kútbarlang; Csónakázó-tó – Nagykanizsa; Energiadomb – Böde; Gébárti-tó – Zalaegerszeg; Hévízi-tó; Horgásztó – Zalaszentmihály; Keszthelyi-öböl; Kányavári-sziget – Kis-Balaton; Kőszikla szurdok – Nagybakónak; Öreg hársfa – Pacsa; Szépkilátó – Balatongyörök; Vadlánlik barlang – Gyenesdiás; Vétyemi ősbükkös – Tormafölde.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában