pályaorientációs jelleg

2019.05.17. 07:00

A ZSzC öt tagintézménye is részt vesz az egerszegi szakkiállításon

Részt vesz a szakkiállításon a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum öt, a gépjárműiparban, informatikában, logisztikával kapcsolatos ágazatokban képzést folytató tagintézménye is, mondta el Szabó Károly, a ZSzC kancellárja.

Varga Lívia

A Csány, a Báthory, a Széchenyi, a Munkácsy és a Ganz szakgimnázium a kiállítótérben közösen mutatja majd be a tesztpályához és a tervezett logisztikai központhoz kapcsolódó oktatási területeket.

Megismertetik az érdeklődőkkel informatikai és gépjárműipari, önvezető autókkal kapcsolatos innovációs tevékenységüket, s készülnek egy mini tesztpálya makettel is.

A ZSzC intézményei mintegy ezer fővel vonulnak ki a kiállításra, mindkét napon ott lesznek, s tanulóik részt vesznek a különféle vetélkedőkön is. Céljuk, hogy pályaorientációs jelleggel megismertessék az általános iskolás diákokkal és szüleikkel a náluk oktatott és a tesztpályához kapcsolódó műszaki területeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában