Adománygyűjtés

2019.04.13. 13:00

Kutyahúsvét a Bogáncs Állatmenhelyen

Szombaton nyílt napra invitálta az örökbefogadókat és a kutyasétáltatókat a Bogáncs Állatmenhely.

Magyar Hajnalka

Egy kis simogatás mindig jólesik...

Fotó: Pezzetta Umberto

A hagyományos, húsvéti program különlegessége, hogy ez alkalommal kutyatáp helyett adományokat kértek segítőiktől, ugyanis a tervek szerint 12 kennellel bővül a menhely. Az adakozók támogatói sorsjegyeket kaptak, amelyekkel értékes ajándékok nyerhetők. Számos cég is hozzájárult az építkezés költségeihez.

Aki a sétáltatás mellett adakozott is, ajándékban részesülhetett
Fotó: Pezzetta Umberto
Egy kis simogatás mindig jólesik...
Fotó: Pezzetta Umberto

A mintegy 20 milliós fejlesztés hétfőn kezdődik, s remélhetőleg nyár elejére be is fejeződik – mondta el Abai Erika, az állatvédő egyesület titkára. A bővítés csak a legégetőbb gondokat oldja meg, a telt házas gyepmesteri telep kutyáit tudják beköltöztetni.

Balaicz Zoltán polgármester (balról) szintén részt vett a programon
Fotó: Pezzetta Umberto
Fotó: Pezzetta Umberto

A programra, kutyafalatokkal felfegyverkezve kilátogatott Balaicz Zoltán polgármester is. Sétáltatás előtt elmondta, a város és az önkormányzat nagyra értékeli a menhely munkáját, a tavalyi jótékonysági főzésen például a Bogáncsnak gyűjtöttek. A bővítéshez szintén nyújtottak támogatást, s keresik a további pályázati forrásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában