A Zrínyi utcai F épületbe kerülnek

2019.03.28. 07:00

Három osztály költözik a megyei kórház pózvai telephelyéről

A megyei kórház pózvai telephelyéről három osztály költözik be az intézmény Zrínyi utcai, zöld (F) épületébe.

ZH

A kórház közleménye szerint a székhelyváltozás az onkológiai, a pulmonológiai és a kardiológiai rehabilitációs osztályokat, valamint ezek szakrendeléseit érinti.

A kardiológiai rehabilitációs osztály immár az F-épület 1. emeletén, az ambulancia pedig ennek földszintjén működik. Szintén március 27-től az onkológiai fekvőbeteg részleg az F-épület 3. emeletére került. Az onkológiai kezelések 2019. április 8-áig szünetelnek, ezek átütemezéséről a páciensek tájékoztatás kaptak. Akut esetben a D épület 4. emeletén működő szakrendelésen fogadják a betegeket. Április 8-ától az onkológiai szakrendelések és a gondozók a Zrínyi úti telephely D épületének 4. emeletén folytatják munkájukat.

A pulmonológia április elsején kezdi a költözést. A fekvőbeteg osztály az F épület 2. emeletére kerül április 4-én. Látogatókat majd csak április 5-től fogad az osztály. Az allergológia és a légzésfunkció szakrendelések, valamint a tüdőgondozó tevékenysége április 1-től 5-ig szünetel. Előbbiek az F épület földszintjén kapnak helyet, míg a tüdőgondozó a D épület földszintjén folytatja munkáját. A tüdőszűrő a költözés ideje alatt is fogadja a pácienseket a D épület földszintjén.

A költözések miatti esetleges kellemetlenségekért az intézmény megértést kér. Ám a betegellátás körülményei olyan mértékben javulnak, amelyek kompenzálják majd a pillanatnyi nehézségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában