programok

2019.03.16. 07:00

Diáknappal zárult az Asbóth-iskola hete

Keszthely Irodalmi délután és olvasómaraton, sportnap (benne tanár-diák meccsek), idegen nyelvi vetélkedő – ilyen programok követték egymást a héten az Asbóth Sándor Szakgimnáziumban.

Keszey Ágnes

Mentősök tartottak újraélesztési bemutatót Fotó: Keszey Ágnes

Az Asbóth-napok pénteken a diáknappal zárult.

– Reggel Tanáraink kicsit másként címmel előadások voltak: más oldalról mutatták be magukat a pedagógusok – részletezte a programokat Losoncziné Pölöskei Orsolya igazgatóhelyettes. – Van matematika szakos kollégám, aki bűvészmutatványokkal készült, van magyar szakos pedagógus, aki a jelbeszéd alapjait mutatta meg, volt, aki egy állatvédő egyesület tagjaként behozta a macskáját és bemutatta, milyen a felelősségteljes állattartás.

Mentősök tartottak újraélesztési bemutatót Fotó: Keszey Ágnes

Délelőtt rendezték meg az iskola március 15-i ünnepségét, majd a diákok zumbázhattak, ügyességi vetélkedőn mozoghattak, az eszüket a rejtvényszigeten tornáztathatták, volt egészségnap, s a mentősök az újraélesztésről tartottak bemutatót. Az egész hét verseny is volt az iskola 30 osztálya között: a legaktívabb közösség elnyeri Az Asbóth osztálya címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában