Beruházások

2019.02.18. 08:00

Tovább folytatódnak az út- és járdafelújítások Kanizsán

Tovább folytatódnak az út és járdafelújítások a város területén. A Zrínyi utca felújítása jelenleg is folyamatban van, s hamarosan újabb területeket vonnak be a beruházásokba.

Benedek Bálint

A Zrínyi utcát jelenleg még munkagépek foglalják el, és a városban másutt is hasonló látvány fogadhatja a közlekedőket Fotó: Gergely

A Területi Infrastrukturális Fejlesztések projekt keretében megvalósuló Zrínyi utca felújítása jelenleg is folyamatban van. A Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. legújabb tájékoztatásából kiderül: mától várhatóan egészen március 31-ig a Zrínyi és Csengery utcák útkereszteződésben végzett útépítési munkálatok szükségessé teszik a csomópont félpályás korlátozását. A korlátozás felváltva mindkét sávot érinti. Mától vagyis február 18-tól további útszakaszok, járdák felújítása kezdődik meg. A kiskanizsai Pivári utcában út, járdafelújítás, s közmű-rekonstrukció kezdődik. Ugyanitt, de a Bajcsy-Zsilinszky utcától a Tőzike utcáig tartó szakaszon a burkolatcsere mellett az út alatt húzódó rossz állapotú vezeték rekonstrukcióját is elvégzik a szakemberek. Utóbbi városrészben a Felsőtemető és Varasdi utcák között vezető Árvácska sétányon a leromlott állapotú járdaburkolat felújítása indul. A belvárosban, a Rákóczi Ferenc és Király Pál utcák közti Sugár utcai szakaszon teljes rekonstrukciót végeznek. Az érintett helyen február 25-től félpályás lezárással kell számolni. A Vámház utcai járda építése is folytatódik az ipari parki út mellett.

A Zrínyi utcát jelenleg még munkagépek foglalják el, és a városban másutt is hasonló látvány fogadhatja a közlekedőket Fotó: Gergely

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában