A Szervezetépítés szakaszában

2019.02.09. 12:00

Sajtótájékoztatót tartott a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezete Egerszegen

A megyeszékhelyen múlt ősszel alakult meg a Mi Hazánk Mozgalom helyi szervezete, amelynek nevében pénteken Kiss Ferenc elnök és Farkas Attila alelnök tartott sajtótájékoztatót.

Arany Horváth Zsuzsa

A kilenc fővel létrejött új alakulat a szervezetépítés szakaszában van, de terveik közt szerepel az önkormányzati választásokon való indulás, keresik a megfelelő jelölteket a munka világából, ugyanis nem szeretnének megélhetési politikusokat, mondta Kiss Ferenc.

A mozgalom, (melynek néhány országos vezetője a Jobbikból vált ki) lényege, hogy a hazafiság, a hitelesség és az egyenes arany középút jegyében politizál, nem vesz részt az egymásnak feszülő politikai ellenfelek lejárató sárdobálásában, nem támogatja sem Orbánt, sem Gyurcsányt, jelezte Kiss Ferenc.

A magyarság érdekeit a pártoké elé helyezik, tette hozzá. Előrevivő radikalizmussal szeretnék megnyerni az emberek bizalmát, hangzott el a tájékoztatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában