Szeptembertől indulnak

2019.01.21. 15:54

Közeleg a határidő! Ezekre a szakokra jelentkezhetsz a zalai felsőoktatásban

Február 15-e a felsőoktatási szakokra való jelentkezés határideje. A felvi.hu adatbázisból összegyűjtöttük, hogy milyen képzéseket indítanak szeptembertől Zala megyében.

zaol.hu

Fotó: illusztráció

Pannon Egyetem, Georgikon kar – Keszthely

A Pannon Egyetem Georgikon Karán szeptembertől kertészmérnöki, mezőgazdasági mérnöki, szőlész-borász mérnöki, természetvédelmi mérnöki, turizmus-vendéglátás, vidékfejlesztési agrármérnöki illetve agrármérnöki képzés is indul. A teljes listát ezen a linken találod!

Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusz – Nagykanizsa

A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán (PEN) a gazdasági érdeklődésűeknek turizmus-vendéglátás, a műszaki beállítottságúaknak mérnökinformatikus illetve üzemmérnök-informatikus, a leendő mérnökök számára pedig vízügyi üzemeltetési mérnöki képzést kínálnak. Az utóbbit magyar és angol nyelven is hallgathatod, sőt, levelezőn is, csakúgy, mint a gépészmérnöki szakot.

Képzések Zalaegerszegen

Zalaegerszegen a Pannon Egyetem Mérnöki Karán belül mechatronikai mérnököket képeznek.

A Budapesti Gazdasági Egyetem Gazdálkodási Karán a következő szakokat indítják: gazdálkodási és menedzsment, gazdaságinformatikus, valamint pénzügy és számvitel.

Ezeken túl a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara is kínál ápolás és betegellátás (gyógytornász), továbbá egészségügyi szervező képzést a megyeszékhelyen, melyekről itt tájékozódhatsz!

Részletesebb információt az intézmények honlapján találsz!

Tanácsok a végzősöknek

A jelentkezéshez hasznos segítséget nyújthat korábbi cikkünk, melyben Schneider János, a zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnázium igazgatóhelyettese adott tanácsokat a végzősök számára: ide kattintva éred el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában