Süti és jótékonyság

2018.12.13. 08:00

A családsegítőnek gyűjt a szobakiadók szövetsége Hévízen

Advent vasárnapjain – így még két alkalommal – jótékonysági süteményvásárt szer­vez a Hévízi Szobakiadók Szövetsége; a bevételt a szervezet a fürdővárosban működő család- és gyermekjóléti szolgálatnak ajánlja fel. Az édességeket vasárnaponként 14 órától lehet megvásárolni az Erzsébet királyné utcában, a városi könyvtár előtt.

Varga Lívia

A fesztiválozók nem csak szórakoztak, jótékonykodtak is Fotó: VL/Zalai Hírlap

Jól sikerült a Márton-napi program keretében szervezett sütemény- és játékvásár is Hévízen, akkor a bölcsődét támogathatták a fesztiválozók.

A fesztiválozók nem csak szórakoztak, jótékonykodtak is Fotó: VL/Zalai Hírlap

– A bölcsőde évek óta rendez játékbörzét, mi pedig süteményvásárt, amibe idén bevontuk az intézményt – mondta Hermann Katalin, a Festetics György Művelődési Központ igazgatója. – A bölcsődéhez kapcsolódó szülők, nagyszülők és dolgozók készítették az édességeket, amiket ők árultak a kollégáimmal. A két kezdeményezésből valamivel több mint 90 ezer forint folyt be, amit a bölcsőde új játékok vásárlására fordít majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában